Nieuwe generatie Dener Kantpersen

11 Mar 2024 | News
Nieuwe generatie Dener Kantpersen

De nieuwe generatie Dener Kantpersen zijn sneller én zuiniger

Wij zijn leverancier van het merk Dener Makina, fabrikant van plaatbewerkingsmachines. Dener introduceerde onlangs een nieuwe generatie servo aangedreven kantpersen. De grootste voordelen van deze servo aangedreven kantpersen zijn de hoge mate van productiviteit, nauwkeurigheid, flexibiliteit en bedrijfszekerheid. Het concept van een servo-elektrische aandrijving betaalt zich uit in lagere stroom- en onderhoudskosten door het ontbreken van hydraulische componenten, waarmee Dener een duurzame oplossing voor het buigproces biedt.

De servo kantpers bespaart tot 50% aan energie in vergelijking met de hydraulische kantpers. Daarnaast is de servo kantpers ook nog eens tot 30% sneller dan de hydraulische uitvoeringen. Daarnaast is de servo kantpers ook heel stil.

Het grootste verschil met kantpersen met een conventioneel frame is dat Dener de aandrijving in een gesloten O-frame toepast, waardoor uitbuiging van het frame wordt voorkomen, met als resultaat een perfecte uitlijning van onder- en bovenbalk en een hogere nauwkeurigheid.

In de nieuwe generatie servo-elektrische kantpersen zet Dener een geavanceerde ESA besturing in (Delem besturing optioneel) met 3D grafische weergave, die door de hoge gebruiksvriendelijkheid en weergave van de buigvolgorde snel programmeerbaar is. Optionele 3D offline programmering maakt externe programmering van de werkvoorbereiding mogelijk, inclusief kostenberekening.

De servo-elektrische kantpersen van Dener zijn leverbaar van 40 tot 200 ton perskracht en buiglengte van 1530 mm oplopend tot 4080 mm. Afhankelijk van het model zijn de kantpersen uitgevoerd met Dener CNC bombering. Plaatondersteuning, laser veiligheidssysteem en servo aandrijving op de achteraanslag op de X- en R-as behoren tot de standaard uitrusting. (Optioneel uit breidbaar naar 8-assen). Iedere Dener afkantpers kan klantspecifiek worden geleverd voor wat betreft opties en tooling.

Wilt u meer weten? Stuur ons een berichtje via whatsapp of email en onze specialisten nemen contact met u op. 

 

Meer artikelen

News Nieuwe generatie Dener Kantpersen

Nieuwe generatie Dener Kantpersen

De nieuwe generatie Dener Kantpersen zijn sneller én zuiniger. De servo kantpers bespaart tot 50% aan energie in vergelijking met de hydraulische kantpers. Daarnaast is de servo kantpers ook nog eens tot 30% sneller dan de hydraulische uitvoeringen. Daarnaast is de servo kantpers ook heel stil. 11 Mar 2024