De Coil Lasersnijmachine bij Hesling Bike Parts

Persbericht Hesling

In 2021 kwam Hesling Bike Parts in contact met JÖRG en al snel groeide de interesse naar de JÖRG Coil Laser 2010. Hesling Bike Parts is fabrikant van allerlei fietstoebehoren. Veel van deze onderdelen werden gestanst. Dit koste veel tijd om goed voor te bereiden en er bleef veel restmateriaal over. Doordat de JÖRG Laser direct vanaf coil snijdt, blijft er geen restmateriaal over en is er minimaal materiaal verlies. Ook is de software gebruiksvriendelijk, waardoor het voorbereiden van het snijden een stuk gemakkelijker gaat. Deze voordelen zorgde ervoor dat Hesling meer wilde weten over de JÖRG Laser. Samen met Reinhard werden alle mogelijkheden besproken om het productieproces van diverse onderdelen te optimaliseren, zowel in kwaliteit als in snelheid. 

Hesling klantverhaal

Uiteindelijk besloot Hesling de JÖRG Laser aan te schaffen. In 2021 leverde JÖRG de Laser uit en met succes. Hesling vertelt: "De machine is eenvoudig te bedienen. Als de microjoints goed op de tekening staan, kan er vlot gesneden worden. Als er een storing optreedt, is JÖRG snel ter plaatse met een concrete oplossing." 

“Als er een storing optreedt is JÖRG er snel en wordt dit accuraat opgelost.”

Hesling Bike Parts

In 2023 groeide bij Hesling Bike Parts ook de interesse in de Dener Servo Kantbanken. Met name de snelheid waarmee onderdelen gezet kunnen worden was een van de belangrijkste redenen om deze kantbank aan te schaffen. "Ook deze kantbank is gemakkelijk te bedienen."