Service en Onderhoud

Bij JÖRG machines BV staat service hoog in het vaandel. Onderhoud, service, reparatie, oplossen van storingen, keuringen aan zowel de door JÖRG geleverde machine als plaatbewerkings machines van derden. U bent slechts een telefoontje Bel 0488 - 482 087 verwijdert van ons team van goed opgeleide monteurs, onze monteurs zijn tevens in het bezit van geldig VCA certificaat. Ook beschikt onze servicedienst over een eigen keurmeester NEN 3140 zodat uw elektrische arbeidsmiddelen door het JÖRG service team gekeurd kunnen worden.

Regelmatig en Incidenteel onderhoud

Om uw machines in goede conditie te houden kunnen de gekwalificeerde monteurs van Jörg Machines onderhoud verzorgen. Bijvoorbeeld op contractbasis, maar ook op afroep. Ook voor speciale afstellingen, verwisselen van messen e.d.

Slijpservice voor messen

Slijp op tijd voordat u uw mes verslijt.

Houdt uw plaatschaar in goede conditie, het kan nodig zijn om botte of beschadigde messen te slijpen.
Met de hoogwaardige slijpmachine in onze eigen werkplaats te Dodewaard zorgt JÖRG weer voor scherpe messen, met de juiste kniphoek.
Demontage, slijpen, montage en afstelling -al dan niet met een 24 uurs service- behoort tot de diensten, die JÖRG aanbiedt.

Revisie

Gehele of gedeeltelijke revisie van plaatbewerkingsmachines.
JÖRG neemt graag uw machines onderhanden voor revisie.De machines zijn dan weer voor jaren probleemloos te gebruiken.
Voormachines, walsen, combibanken, rondscharen, slagscharen, guillotinescharen, zetbanken, rolvormers, flensmachines, etc.

Revisie van onderdelen

In onze goed geoutilleerde werkplaats met diverse  NC en CNC bewerkingsmachines
kunnen wij op vakkundige wijze diverse onderdelen van uw machines reviseren.
Bel 0488 – 482 087, fax 0488 – 482 619 of mail naar info@jorg.com