Jörg op Metavak Gorinchem 31 oktober t/m 2 november 2017

Als specialist in plaatbewerkingsmachines is Jörg van het begin aan deelnemer geweest aan de Metavak in Gorinchem. Ook dit jaar zijn we weer van de partij. Graag willen we een selectie van onze machines presenteren, maar bovenal ook bestaande en nieuwe klanten ontmoeten, onder het genot van een hapje en een drankje.
 
Metavak
De Metavak is een gerichte vakbeurs met gerichte bezoekers. Het is mooi om daar bijvoorbeeld een zetbank en kantpers naast elkaar te presenteren, met beide hun eigen sterke punten.
 

Machines 
Jörg Machines zal o.a. een CNC-zetbank, Afwikkelautomaat, de populaire Uithoekers, Ponsmachines en Voormachines van Jörg en een Wals van Nosstec opstellen. Ook de Airworks machines (Plasmasnijder en Rolvormer), die tegenwoordig door Jörg gemaakt en geleverd worden, speciaal voor de luchtkanalen branche. Ook staan er een Eckold Vormmachine en Clinchtang. Verder is natuurlijk alle informatie beschikbaar over de Jörg-Laser, de nieuwe manier van snijden, de Variobend langzetbanken en vele ander machines.

Tot ziens op de beurs!


Met vriendelijke groeten,

Reinhard Reincke
Directeur